Aanvragen van financial lease

 

Wat heeft u nodig om financial lease aan te vragen? En hoe dat dan exact in z’n werk? Logische vragen als u voor de keuze staat. Wij nemen u graag in deze stappen mee.

Als je een aanvraag doet voor financial lease, dan is dit altijd vrijblijvend. Pas als de handtekening onder het financial leasecontract staat is het definitief. Wat u verder nodig heeft voor de aanvraag zijn:

  • Volledige gegevens van uw bedrijf inclusief KVK-nummer
  • Meest recente jaarcijfers
  • Bij startende/ jonge onderneming (>3 jaar) een bedrijfsplan

Deze vijf stappen volgt u tot uw WOW-moment

 

  1. Selecteer uw favoriete occasion lease auto via het duizenden auto’s tellende aanbod op onze website.
  1. Klik bij de geselecteerde auto op ‘Vraag financial lease’ aan en vul uw gegevens in
  1. MKB Lease gaat voor u aan de slag. Wij checken de beschikbaarheid van de auto, maken het financial leasecontract op en verzorgen een kredietcheck. Hiervoor vragen we indien nodig gegevens bij u op.

 

  1. Is alles in orde en is de auto beschikbaar? Dan ontvangt u het contract ter ondertekening. Na ondertekening bestellen we de auto definitief voor u en voldoen wij de betaling
  1. In overleg met u plannen we het feestelijke aflevermoment van de auto. Dit is over het algemeen al binnen enkele weken, zodat u snel de weg op kunt.

Vragen over het aanvraagproces?

 

Heeft u vragen over deze stappen of het aanvraagproces? Neem dan altijd contact met ons op. Bekijk hieronder direct het aanbod aan auto’s.

Op zoek naar personenauto’s?

Op zoek naar bedrijfsauto’s?