Alles over occasion lease

Een occasion is razend populair. Steeds meer consumenten maar ook bedrijven en zakelijke rijders kiezen voor een tweedehands auto. Dat heeft alles te maken met het interessante kostenplaatje. Maar anderzijds ook met de goede kwaliteit van de moderne auto en dat het ‘bezit’ van een nieuwe auto steeds minder als belangrijk wordt gezien. Een goede tweedehands auto brengt u ook van A naar B en kan net zo goed een visitekaartje zijn voor een bedrijf en de zakelijke rijder.

Op deze pagina vertellen we alles over occasion lease en verwijzen we naar relevante informatie over occasions en het aanbod daarvan.

Aanbod occasion leaseauto’s

Bij MKB Lease kiest u uit een groot aanbod aan tweedehands auto’s, ofwel occasions. Naast vele personenwagens kiest u ook uit diverse bedrijfswagens, in allerlei groottes. Verder is er de keuze uit een flink aantal automerken waar we altijd aanbod van beschikbaar hebben. Zo staat er ongetwijfeld een auto bij van uw voorkeur!

Het grote voordeel van een occasion leasen is dat die snel beschikbaar is. De meeste occasions zijn al binnen 3 weken beschikbaar om in weg te rijden. Wel zo fijn als u op korte termijn mobiliteit nodig hebt.

Personenauto occasions bekijken

Bedrijfsauto occasions bekijken

Wat houdt occasion lease in?

 

Wat betekent het leasen van een occasion? En wat komt daar allemaal bij kijken. Wij leggen het u graag uit via onderstaande button.

Hoe werkt occasion lease?

 

Het zakelijk leasen van een occasion werkt op sommige vlakken net wat anders dan het leasen van een nieuwe auto. Maar de basis is in veel dingen ook wel vergelijkbaar. Wij vertellen u graag hoe occasion lease exact werkt en waar u dus rekening mee moet houden. Klik op onderstaande knop om er meer over te lezen.

Waarom een occasion leasen?

Een occasion leasen heeft allerlei wezenlijke voordelen. Naast het grote aanbod waaruit u kiest, is een occasion technisch en uiterlijk ook altijd goed in orde. De kwaliteit van auto’s zijn in deze tijd zeer goed. Met een occasion zit u dus ook goed. Ook kiest u bij een occasion zowel uit financial lease als operational lease.

Lees meer over waarom occasion lease een prima alternatief is voor een nieuwe auto.

Occasion lease voordelen en nadelen

Hierboven hebben we het al benoemd, aan een occasion leasen zitten volop voordelen. Er is wat meer flexibiliteit en u kunt al razendsnel rijden. Maar is er meer. Kijk via onderstaande button naar de vele voordelen maar ook de nadelen die occasion lease met zich meebrengt. Zo kunt u een goede afweging maken.

Meer weten over occasion lease?

Neem contact met mij op! 

Rob Beumer

Zakelijke lease specialist

0630853462 rob.beumer@mkblease.nl