Waarom occasion lease

Het zakelijk leasen van een occasion is, zoals u misschien al wel eens gelezen of gehoord heeft, steeds meer in trek. Dit is echt iets van de laatste tijd. Wat maakt dat deze vorm van leasing steeds populairder aan het worden is? Daar zijn best wel wat redenen voor te benoemen. Wij vertellen je er graag meer over.

Tweedehands versus nieuwe auto

De vorm van zakelijk leasen van een auto is eigenlijk niet anders bij een nieuwe of tweedehands auto. Het belangrijkste verschil is dat een occasion er al wat kilometers op heeft zitten en daarbij misschien ook wel enige gebruikerssporen heeft. U kunt er wel van op aan dat deze sporen altijd beperkt zijn, ons aanbod occasions is altijd goed verzorgd. Bij zowel een occasion als nieuwe auto heeft u ook keuze uit financial lease of operational lease. Bij laatstgenoemde leasevorm is er wel de kans dat er maar een kortere looptijd mogelijk is. Bij financial lease is dat niet aan de orde.

Lees hieronder meer over de voordelen van occasion lease.

Voordelen van zakelijke occasion lease

De voordelen het zakelijk leasen van een occasion zijn aanzienlijk. Zo heeft u bij financial lease van een occasion een flink aantal fiscale voordelen die voor uw onderneming aantrekkelijk zijn. Daarnaast heeft u altijd toegang tot een compleet aanbod occasions en nieuw geregistreerde auto’s van liefst 13 automerken. Stuk voor stuk goed verzorgde auto’s

Meer weet over de voordelen van zakelijke lease van een occasion? Bekijk via onderstaande knop alle voordelen en ook de nadelen.

Aanbod occasion lease

Er is altijd een groot aantal occasions en nieuwe geregistreerde auto’s beschikbaar. Bekijk nu het actuele aanbod van personenauto’s en bestelauto’s.

Bekijk bedrijfsauto occasions

Bekijk personenauto occasion’s