Hoe werkt aanvraag van operational occasion lease?

 

Wat is er nodig om operationele lease van een occasion aan te vragen? En welke stappen moet u dan doorlopen? Het is begrijpelijk dat u deze stappen graag wilt weten. Op deze pagina geven wij u hier alle duidelijkheid over.

Als u een aanvraag doet voor operationele lease, dan is dat altijd nog vrijblijvend. Pas wanneer er een handtekening onder het operational leasecontract staat is dat een ander verhaal. Maar daarvoor zitten nog aardig wat stappen.

Vraag uw operational occasion lease aan

Het aanvragen van operational lease van een occasion die u via deze website vindt, is iets anders dan bij financial lease. Voor operationele lease van een occasion maken we dan ook echt een maatwerk offerte voor u.

 • Kies uw favoriete occasion auto via het duizenden auto’s tellende aanbod op onze website.
 • Klik bij de geselecteerde auto op ‘Vraag operational lease’ aan en vul de gegevens in. Verstrek bij de aanvraag zoveel mogelijk informatie, zoals bijvoorbeeld aantal jaarkilometers, aantal jaren dat u met de auto wenst te rijden etcetera
 • Na de aanvraag checken wij voor de zekerheid de beschikbaarheid van de auto en bellen wij u binnen 1 werkdag op om de aanvraag door te nemen. Zo kunnen we direct de juiste offerte aanbieden
 • U ontvangt de offerte vervolgens spoedig in de mailbox
 • Na de aanvraag nemen we nog even contact met u op te checken of alles duidelijk is
 • Is alles in orde en bent u akkoord met de offerte? Dan verzorgen we eerste een kredietcheck van uw organisatie. Dit doen we om u te beschermen tegen lasten die u mogelijk niet of lastig kunt dragen. Bij startende of jonge ondernemingen biedt een aanbetaling nog uitkomst om gemakkelijker operational lease af te nemen.
 • Is ook dat in orde? Dan ontvangt u het contract ter ondertekening. Na ondertekening bestellen we de auto definitief en bereiden we de aflevering voor
 • In overleg met u plannen we het feestelijke aflevermoment van de auto. Dit is over het algemeen al binnen enkele weken, zodat u snel de weg op kunt.

Wat u verder nodig heeft voor een operational aanvraag

Heeft u besloten om tot een aanvraag voor een occasion op basis van operational lease over te gaan? Dan heeft u in ieder geval de volgende gegevens nodig:

 • Volledige gegevens van uw bedrijf inclusief KVK-nummer
 • Meest recente jaarcijfers
 • Bij startende/ jonge onderneming (<3 jaar) een bedrijfsplan

Mocht er nog andere informatie nodig zijn, dan nemen wij hierover uiteraard contact met u op.

Vragen over het aanvraagproces?

Heeft u vragen over deze stappen of het aanvraagproces? Neem dan altijd contact met ons op. Bekijk hieronder direct het aanbod aan auto’s!

Naar aanbod occasion personenauto’s

Naar aanbod occasion bedrijfsauto’s